Termeni si Conditii

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.premiumsurgical.ro proprietate a Companiei Premium Surgical SRL

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.premiumsurgical.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi mai jos.

Termeni și condiții generale – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează www.premiumsurgical.ro și Contractul care guvernează relația dintre Utilizator/Vizitator/Partener și proprietarul site-ului, fiind acceptat de către ambele părți.

DEFINIȚII

Comandă online – solicitarea de a achiziționa unul sau mai multe produse promovate pe site-ul www.premiumsurgical.ro de către Utilizator/Vizitator/Partener prin e-mail, telefon sau alte date de contact care se găsesc pe site-ului www.premiumsurgical.ro;

Utilizator/Vizitator/Partener – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, care solicită un Cont de Utilizator;

Cont Utilizator – solicitarea oricărei persoane fizice sau reprezentant al unei persoane juridice prin intermediul datelor afișate la pagina de Contact, e-mail, telefonic sau orice alt mijloc de comunicare de a permite Utilizatorului/Vizitatorului/Partenerului transmiterea Comenzii sau altor informații de orice natură și care conține informații despre Utilizator/Vizitator/Partener, precum și istoricul activității derulate de acesta în site-ul www.premiumsurgical.ro

Contul Personal de Client – secțiunea în care Utilizatorul/Vizitatorul/Partenerul poate solicita informații prin e-mail, telefonic sau orice alt mijloc de comunicare care se găsește pe site despre gestionarea, informațiilo de orice natură, a produselor comandate, a facturilor și sitația livrărilor etc.

Utilizator/Vizitator/Partener – persoană fizică sau persoana juridică implicată contractual în procesul îndeplinirii serviciilor noastre;

Curier, Societate de Curierat, Poștă – unitate de transport autorizată să transporte mărfuri și produse contra cost;

Document – prezentul document denumit Termeni și condiții generale;

Contract la distanță – raportul juridic încheiat între Utilizator/Vizitator/Partener și Compania noastră pentru procesarea, livrarea produselor și serviciilor din oferta noastră afișată pe site-ul www.premiumsurgical.ro către Utilizator/Vizitator/Partener în condițiile mai jos prezentate, precum și achitarea contravalorii eventualelor comenzi efectuate și a transportului produselor comandate;

Conținut – toate informațiile de pe site-ul www.premiumsurgical.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) conținutul oricărui e-mail sau orice informație comunicată prin orice mijloc electronic și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Premium Surgical către Utilizator/Vizitator/Partener prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informație comunicată prin orice mijloc de un angajat, collaborator, partener al Societății Premium Surgical către Utilizator/Vizitator/Partener , conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; (d) informații legate de Ofertele și/sau tarifele practicate de Partenerii Premium Surgical într-o anumită perioadă; (e) date referitoare la Utilizator/Vizitator/Partener , sau alte date privilegiate ale acestuia;

Consimțământ - consimțământul persoanei fizice sau juridice vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește prelucrarea datelor pe bază de consimțământ a tuturor persoanelor vizate iar în cazul minorilor, va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul, are cel puțin 16 ani.

NEWSLETTERS – scrisoare de informare regulată, cu scop promoțional, destinat exclusiv Utilizatorilor/Vizitatorilor/Partenerilor, care cuprinde noutăți sau specificații în legătură cu informațiile care se găsesc pe site-ul www.premiumsurgical.ro, noutăți din domeniu sau informări referitoare la campanii, oferte, promoții, anunțuri, concursuri etc.

Întrebarea – solicitare de informații trimisă către Compania Premium Surgical de către Utilizator/Vizitator/Partener prin intermediul datelor care se găsesc pe site-ul său, www.premiumsurgical.ro, cu scopul de a obține informații despre produsele, serviciile oferite sau orice alte informații necesare;

Răspuns – informații scrise sau transmise telefonic, electronic sau prin intermediul oricăror mijloace de comunicare puse la dispoziție de site-ul www.premiumsurgical.ro și care sunt transmise Utilizatorului/Vizitatorului/Partenerului care a adresat o întrebare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

S.C. PREMIUM SURGICAL S.R.L. (denumită în continuare Premium Surgical), deține toate drepturile de proprietate asupra informaţiilor conţinute în acest site îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului său www.premiumsurgical.ro în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.premiumsurgical.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Premium Surgical. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Premium Surgical.

Accesul si utilizarea paginii www.premiumsurgical.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Conținutul paginii www.premiumsurgical.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Premium Surgical.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea activităţilor, produselor şi serviciilor Premium Surgical. Premiul Surgical nu este răspunzătoare la utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului și a altor sisteme prin utilizarea site-ului, datorate vitezei rețelei de internet.

Astfel, Premium Surgical nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele Premium Surgical, informații, descrieri, descrieri tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nicio informație din conținutul site-ului www.premiumsurgical.ro nu reprezxintă o ofertă fermă în lipsa unor acorduri ulterioare dintre utilizator și Premium Surgical.

Premium Surgical prin reprezentanții și consultanții săi, nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea prezentului conținut al site-ului, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație față de nicio persoană fizică sau juridică și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului site-ului.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte despre produsele și serviciile oferite dar și unele informații aparținând partenerilor/terților săi, cele premise explicit de către aceștia.

Premium Surguical nu poate garanta că prezentele pagini din site-ul său www.premiumsurgical.ro nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Premium Surgical prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului său, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când vă sunt solicitate informaţii prin intermediul prezentului site, aceasta prelucrare are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile Premium Surgical, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a solicita informații despre produsele și serviciile noastre, solicitare oferte de preț, facilitarea procesului de plată, pentru a solicita informații tehnice etc

Inițierea contactului de către dumneavoastră reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru a vi se transmite răspunsul nostru, pentru a vă furniza informațiile necesare, pentru a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI ȘI TERȚII PREMIUM SURGICAL

Site-ul www.premiumsurgical.ro poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri ale terților cu care are Contracte de colaborare în derulare, considerate de Premium Surgical utile în legătură cu conţinutul site-ului său. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Premium Surgical nu poate garanta, controla actualitatea și exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile terţilor săi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană fizică sau juridică care vizitează site-ul www.premiumsurgical.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul site-ului, e-mailului sau telefonului Premium Surgical, îşi manifestă acordul expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Premium Surgical în vederea procesării unei eventuale comenzi; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct prin diferite platforme de furnizare a acestor servicii; soluţionarea de către Premium Surgical a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate prin intermediul datelor ce se găsesc pe pagina Contact din site și alte date de contact care se regăsesc pe site-ul www.premiumsurgical.ro ; alte activităţi întreprinse de Premium Surgical şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea utilizatorului.

Premium Surgical va păstra și proteja confidenţialitatea informaţiilor dumneavoastră.

Utilizarea în continuare a site-lui www.premiumsurgical.ro constituie acordul dumneavoastră expres şi neechivoc în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului www.premiumsurgical.ro le puteți vedea în detaliu la pagina ”Politica de Confidențialitate” sau vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul datelor afișate în secţiunii Contact din site-ul nostru.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului www.premiumsurgical.ro