DESPRE NOI

Inovația din domeniul chirurgiei clasice sau a electrochirurgiei este pasiunea mea dar obiectivul nostru comun, ca achipa Premium Surgical, este să fim prima alegere a tuturor factorilor de decizie care achiziționează produsele noastre fie că sunt directori medicali, reprezentanți ai departamentelor de achiziție, medici, chirurgi sau profesioniști din domeniul medical
Robert Motz CEO

Întemeierea Premium Surgical

Compania Premium Surgical a fost fondată în 2019 dar cu o experiență de mai bine de 15 ani în domeniul medical. Inspirația numelui de Premium Surgical vine de la pasiunea pentru domeniul chirurgiei și a produselor premium destinate acestei specialități medicale.

Credem cu tărie că, datorită principiile noastre, oferim o modalitate mai valoroasă de a furniza servicii, informații și produse medicale. Și pentru că suntem pasionați de munca noastră, misiunea noastră a devenit să ajutăm oamenii.

 

Viziunea și misiunea

Reflectă încrederea în echipa noastră și în conducerea afacerii în mod responsabil și eficient pentru a furniza produse, servicii și informații de ultimă generație din domeniul medical.

 

Valorile noastre

Suntem de încredere și ne îndeplinim toate responsabilitățile cu promptitudine, fără compromisuri și fără rabat la calitate.

Ne angajăm să cream colaborari de lungă durată, la prețul corect și la cele mai înalte standarde respectând întocmai solicitările clienților noștri. Pentru că prețuim oamenii, responsabilitățile lor și instituțiile din care fac parte, venim și mai mult în întâmpinarea nevoilor lor prin furnizarea de servicii post-vânzare și de reparații. SUNTEM AICI SĂ VĂ AJUTĂM!